Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kinek áll jobban?

 

   KINEK ÁLL JOBBAN?

 

 

Britney és Kim Kardashian is belefutottak abba a kínos szituba, mikor egyforma (vagy nagyon hasonló) ruhát vesznek fel nyilvános eseményen. A ciki helyzetet poénnal intézték el a művésznők, mi viszont kicsit utána néztünk, kikkel esett meg ilyen divatbaki.

 

Találtunk is egy szép példát arra, hogy festenek a „stílusikrek”. Selena Gomez2010-ben Las Vegasban viselte az alábbi fém lapocskákkal díszített, csillogó miniruhát, amihez stílusban illő metálos magassarkút vett fel.

 

Selena, vagy Kellie csinosabb?

 

Alig egy évvel korábban idősebb kolléganője, a country-stílusban nyomulóKellie Pickler is pont ugyanilyen ruhát választott, igaz, ő kicsit extravagánsabb szandállal és kiegészítőkkel dobta fel az összeállítást. Ugyan ebből a divatbakiból sem lett harag, azért felmerül a nagy kérdés: kinek áll jobban ugyanaz a dögös ruci? Szerintetek Selenán, vagy Kellie-n mutat jobban a feszülő fémruha?

Szerintünk Selenának szebb lábai miatt jobban áll ez a miniruci. 

 

Kevés kínosabb dolog van egy nő életében, mint mikor ultramenőnek hitt ruhája szembesétál vele az utcán - sokkal dögösebb kivitelben (talán csak az cikibb, ha nem a ruhánkkal, hanem a pasinkkal jön szembe az említett nő).Britney Spears-nek és Kim Kardashiannak sikerült ebbe a helyzetbe belefutnia, ugyanis a hétvégén épp ugyanabban a pink, geometrikus mintákkal operáló szexi miniruhában tetszelegtek a kamerák előtt.

 

 

Bár több száz kilométerre voltak egymástól, tudomást szereztek a dologról: Kim ki is írta Twitterére, hogy Britney-vel "stílusikrek" lettek...A kérdés viszont, hogy melyiküknek áll jobban, szinte eldönthetetlen. Szerintetek? Ki a szexibb? A pink minit lakkcsizmával kombináló Britney, vagy a dizájnlépővel hasító Kim?

Szerintünk egyértelműen Kimnek áll jobban,Britney,a csizmád kissé ódivatú!

Kim vs. Britney

 

 

 

 

ashley_tisdale300miley_ruha_egyforma.jpg

Ashley vagy Miley?Melyiküknek áll jobban?Mindkét lány máshogyan viseli a rucit.Ash szoknyának,Miley tunikának.Ash barna,Mil szürke csizmát húzzott hozzá.

A nyertes Ashley.Azért ő nyert,mert a ruha színei visszaköszöntenek a cipőn is.Miley is jól néz ki ebben a szerelésben,de a csizma színe nem illik az összeállításba!

ashley-vs-miley.jpg

A két lány szereti az egyforma ruhákat.Ez a fölső is szinte ugyanolyan!Ash edzeni szokott benn,Miley kényelmes utcai viseletnek használja.

Itt Miley nyert!A short Mileynak nagyon előnyös,mert szépek a lábai.Asht ez a felső egy kicsit kövéríti oldalt (de így is vékony!) és ez a forma optikailag kicsinyíti.

 

miley_monic.jpg

Miley megint összeöltözött valakivel.Most a HSM egyik sztárjával Moniquevel.

Ez a válsztás Mileynak jobb.Moniqenak kiemeli a csokibarna testszínétde ez a mini a vastag combjaira vonja a figyelmet!Milnak jól áll és még a cipő is passzol hozzá.Már csak egy masni hiányzik a hajából!:)

miley-vs-tara.jpg

A fiatal színésznő/énelekes Miley vs Tara Reid.A ruha teljesen egyforma.De valahogy tara jobban kitölti.Mley szokásához híven csizmát,Tara pedig magassarkút választott.

Taranak jobban áll!Miley tudjuk,hogy szereted a csizmát,de ehez a ruhához nem megy!Főleg a cipő miatt nyert Ried, de neki összeségébben is jobban áll.

adrienne_vs_miley.jpg

Adrianne vagy Miley?

My Web Poll
Adrianne vagy Miley?

Adrianne
Miley