Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gázzz!

 

                GÁÁZ!

Ebben a menüpontban sok-sok bakit találsz...Nevetés

Kutya-bakik

Cheryl Cole-ról nevezik el a legtöbben a kutyájukat – derült ki hétfőn, egy tengeren túli felmérésből. Az – egyébként kutyaimádó – Cole ezt nem biztos, hogy szívesen kitűzné a dicsőségtáblájára, az azonban megnyugtathatja őt, hogy több kolleginája is előkelő helyen szerepelt ugyanezen a listán.

Amerikában valószínűleg senki nem lepődik meg azon, ha a parkban a Gaga, Beyonce, vagy Madonna neveket elordítva, néhány boci-szemű eb rohan majd hozzá pacsiért.

A 3000 fős szavazáson egyébként a férfi előadóknak sem kellett szégyenkezniük, hiszen a nemrég Justin Bieberrel forgató Ozzy Osbourne által vezetett listából még az Elvis, Bono, és Alfie neveket is előszeretettel aggatják kedvenceikre a lelkes rajongók. 

Hozzátesszük, magyar viszonylatban nem tudunk elképzelni hasonlót, de kíváncsiak vagyunk, vajon létezik-e Rami nevű cica, SP nevű teknős, esetlegFluor nevű gekkó. És milyen lenne Brasch Bence például kutyusnak?

 

 Cikifaktor:

Ezek nem X-faktorba nevezett bakik!Indul a műsorunk válogatója,amin ezek a sztárok mentek át:

Pontozás:0-10-ig terjedő skálán

A sztárok is emberek, akik elesnek, bepisilnek, vagy kilátszik a fenekük. A legjobb, amit ez esetben tehetünk, az, hogy nevetünk rajta, akkor is, ha épp mi állunk az égés középpontjában. Összeszedtük nektek öt celeb legcikibb pillanatait!

Britney Spears
 

Britney Spears: még 2006-ban történt, abban az időben, mikor Britney sokat bulizott Paris Hiltonnal, hogy egyszer a nagy készülődésben Britney elfelejtett bugyit húzni, s mikor épp kiszállt az autóból, kivillantotta a nuniját.

Cikifaktor:10

 

Jessica Simpson


Jessica Simpson: ruhája nem volt a legjobb választás erre a szeles napra. Jessica mindent megtett, hogy lent tartsa lenge ruháját, ám az ígyis úgyis alapos bepillantást engedett alsóneműjére, bár még így is jobban járt, mint Britney. Tesója, Ashlee Simpson sem volt a helyzet magaslatán, mikor a Saturday Night Live-ban (ez a műsor arról ismeretes, hogy mindenki élőshow-t prezentál) kiderült, hogy playback-el.
Cikifaktor:9.5
 

Robert Pattinson
 

Robert Pattinson: egy barátja, James bulijában részegen kiütötte magát, másnap pedig kótyagos fejjel és hasfájással ébredt. A fürdőszobában nem égett a villany, Robert pedig nagy sietségben volt. Később kiderült, hogy nem a fürdőszoba volt az, ahol Pattinson sikeresen telefosott egy wc-csészét, hanem egy másik szoba, ahova a régi, bekötetlen csészét rakták addig, amíg hétfőn meg nem érkezik a szerelő, hogy beszerelje az újat. Miután látta, hogy a wc tartalma a padlón landolt, Robert elsietett, és senkinek nem szólt róla, csak évekkel később, egy interjúban mesélte el.

Cikifaktor:10

 

Fergie
 

Fergie: A Black Eyed Peas énekesnője igen egyszerű módszert választott, hogy gigantikus szinten égesse magát. Bepisilt a színpadon.
Cikifaktor:10
 

Justin Bieber


Justin Bieber: zsenge kora ellenére számtalan kínos szituációt átélt már, kezdve azzal, hogy egy koncertjén fejbedobták egy palackkal, miközben ő épp azt mesélte, hogy mennyire szereti a rajongóit, vagy hogy több alkalommal ment neki fejjel üvegajtóknak (mert nem vette azokat észre), miközben filmezték. Cikifaktor:8

 

 

 


A szilikonpántos melltartót egyszer s mindenkorra iktasd ki az agyadból! Ez a találmány maga az antistílus, sőt egyenesen gusztustalan, ha beizzad alatta a bőröd. Egy menő girl számára egyszerűen nem létezik, a viselése önmagában partikatasztrófa.

Nem lehet eldönteni, hogy extratrendi, vagy ultragáz: a fejpánt ismét hódít(ani akar?). A fejtanga után úgy tűnik, a haj/fejékítő kiegészítők kiötlői felbátorodtak, és előrángatták a fiók poros mélyéről a hippik és egyéb identitászavaros fiatalok által a hatvanas években előszeretettel viselt fejpántot, kissé modernizálták, és úgy reklámozzák, mintha valami tök trendi dolog lenne. Lehet, hogy igazuk lesz, és két hét múltva mindenki fejtangában és fejpántban fog lógni, sőt... A Föld egész lakossága két pártra szakad, a fejtangások kegyetlen üldöztetéseknek fogják kitenni a fejpántosokat, vagy fordítva. Te felvennéd?


Fejpánt

Körömcipő zoknival

 

A kifutók után az utcán is egyre gyakrabban látjuk a körömcipő-zokni, illetve szandál-zokni kombinációt. A korábban stílusfőbűnként elkönyvelt párosítást a sztárok is előszeretettel viselik, de Rihanna még közülük is kiemelkedik. Amennyiben szeretnéd kipróbálni ezt a fura új trendet, a barbadosi szépségtől ihletet meríthetsz, de vigyázat, mert a bátorságodat kevésbé divatérzékenyek beszólásokkal jutalmazhatják!


NÉZD MEG RIHANNA LEGJOBB CUCCAIT!


Barna cipő és narancssárga zokni – a művésznő kissé útszéli összeállításán a zokni sem tud rontani:Zokni cipővel

A LEGÚJABB DIVATŐRÜLET: A FEJTANGA!


Liláspirosas magassarkú és kék zokni – Rihanna ismét nem fukarkodott a színekkel!Zokni cipővel

Barna lépő fehér zoknival – színvilágában a legkonszolidáltabb összeállítás:Zokni cipővel

Copyright : VIVA

Fejtanga

Ha jól megnézzük a fotót, könnyen megértjük, hogy miért kapta a fejtanga nevet az a strasszokból vagy gyöngyökből fűzött hajék, amelyet egyre több sztár hord. Vanessa Hudgens és Nicole Richie, akik mindig is trendteremtőnek számítottak, előszeretettel hordják, Nicole a feszes, Vanessa pedig a lógós változatra esküszik.


A fejpánt és a nyaklánc frigyéből született vadhajtás bizonyára nem csak bennünk vált ki ellentétes érzelmeket. Egyfelől egyedi és látványos, más felől fura és tényleg egy fejre húzott zsinórtanga ugrik be róla. Ti mit gondoltok, nálunk is divatba jön majd ez a furcsa kis kiegészítő idén nyáron?

Vanessa és Nicole fejtangában

 

 Testszínű nejlonharisnya

5 ok, hogy ne vegyél fel testszínű nejlonharisnyát! 
1: Sosem tűnik testszínűnek!
2: A divattervezők '80 óta nem ajánlják!
3: A jó ízlésű fiúk menekülnek tőle.
4: Beleizzadsz a lábad ujjától a derekadig mindenütt...
5: Harisnya+szandál=nem menő!